Kulturverkstad

Verksamhetsledare
eva.johansson@hylliepark.se

Instrumenthyra fiol

Kulturverkstaden samarbetar med Fiolbyggaren i Malmö som hyr ut fioler i olika storlekar. Elever/förälder på Kulturverkstaden får en förmånlig rabatt och möjlighet att hyra instrument tre månader i taget. Pris för elev/förälder vid Kulturverkstad: 135 kr/mån. I hyran ingår fiol, stråke, etui, harts.

För mer information kontakta
Fiolbyggaren i Malmö Falkmansgatan 3 (Lorensborgstorg)
Tel 040-855 58
www.fiolbyggaren.se

Pianostämmare

Pianotekniker, Jesper Biesel, erbjuder service och underhåll av pianon och flyglar, såsom: stämning, justering och renovering. Företagets verksamhet vilar till största del på löpande stämningar åt skolor, kyrkor och andra institutioner i hela sydvästra skåne, bl.a musikhögskolan och operan i Malmö. Vi erbjuder även pianostämning åt privatpersoner. Kulturverkstadens elever erbjuds ett rabatterat pris på 1 500 kr inkl. moms för ett/en fungerande och välskött piano eller flygel.

För mer information: www.biesel.se@hylliepark.se

Sponsorer

Kulturverkstadens verksamhet har de senaste åren vuxit och har idag omkring 170 deltagare. För att vår verksamhet ska kunna växa och utvecklas i takt med efterfrågan är vi i behov av stöd och sponsring. Ert bidrag är otroligt värdefullt.

Boka oss

Musik till Ert styrelse- och personalfest, lunch eller eftermiddagsfika? Nu har du möjlighet att vara med och bidraga till vår verksamhet. Kulturverkstadens elever och/eller personal besöker Er gärna och ger en konsert. I samråd med Er utformar vi programmet efter Era önskemål. För mer information eller bokning kontakta  hpfkulturverkstad@hylliepark.se

HPF Kulturverkstad bjuder in till julkonserter

Lördag den 1 december kl. 14.00
Gitarr- och pianokonsert
Hyllie Park kyrkan

Tisdag den 11 december
Trumafton
Sal 1

Söndag den 15 december kl. 13.30 och 15.00
Malmö Suzukiförenings pianoelever
Hyllie Park Kyrkan

Måndag den 17 december kl. 18.00
Malmö Suzukiförenings fiolelever
Hyllie Park Kyrkan

Välkomna!

Konserterna arrangeras i samverkan med Studieförbundet Bilda.

Vi finns även i Husie Församlingshem

Från och med hösten 2017 erbjuder vi även undervisning i Husie Församlingshem på torsdagseftermiddagar. Just nu erbjuder vi undervisning i piano och gitarr.
Välkomna med er anmälan via länk till vänster.