Kulturverkstad

Utvecklingsledare
lisen.winborg@hylliepark.se

Instrumenthyra fiol

Kulturverkstaden samarbetar med Fiolbyggaren i Malmö som hyr ut fioler i olika storlekar. Elever/förälder på Kulturverkstaden får en förmånlig rabatt och möjlighet att hyra instrument tre månader i taget. Pris för elev/förälder vid Kulturverkstad: 135 kr/mån. I hyran ingår fiol, stråke, etui, harts.

För mer information kontakta
Fiolbyggaren i Malmö Falkmansgatan 3 (Lorensborgstorg)
Tel 040-855 58
www.fiolbyggaren.se

Pianostämmare

Pianotekniker, Jesper Biesel, erbjuder service och underhåll av pianon och flyglar, såsom: stämning, justering och renovering. Företagets verksamhet vilar till största del på löpande stämningar åt skolor, kyrkor och andra institutioner i hela sydvästra skåne, bl.a musikhögskolan och operan i Malmö. Vi erbjuder även pianostämning åt privatpersoner. Kulturverkstadens elever erbjuds ett rabatterat pris på 1 500 kr inkl. moms för ett/en fungerande och välskött piano eller flygel.

För mer information: www.biesel.se@hylliepark.se

Sponsorer

Kulturverkstadens verksamhet har de senaste åren vuxit och har idag omkring 170 deltagare. För att vår verksamhet ska kunna växa och utvecklas i takt med efterfrågan är vi i behov av stöd och sponsring. Ert bidrag är otroligt värdefullt.

Boka oss

Musik till Ert styrelse- och personalfest, lunch eller eftermiddagsfika? Nu har du möjlighet att vara med och bidraga till vår verksamhet. Kulturverkstadens elever och/eller personal besöker Er gärna och ger en konsert. I samråd med Er utformar vi programmet efter Era önskemål. För mer information eller bokning kontakta  hpfkulturverkstad@hylliepark.se

Inställda konserter vårtermin 2020

Med anledning av rådande situation är vår konsertverksamhet pausad tillsvidare.

Konsert höstterminen 2019

Kulturverkstaden bjuder in till konsert i konsertlokalen Arken, Hyllie Park, Mötesplatsen:

Lördag den 7 decmber kl. 14.00
Julkonsert med piano-, gitarr och trumelever samt Kulturverkstadens ensemblegrupper.

Söndag den 8 december
Konsert med Malmö Suzukiförenings pianoelever.

Måndag den 16 december kl. 18.00
Konsert med Malmö Suzukiförenings fiolelever.

Välkomna!

Konserterna arrangeras i samverkan med Studieförbundet Bilda

Vi finns även i Husie Församlingshem

Vi finns även i Husie Församlingshem. Där erbjuder vi just nu piano- och gitarrundervisning
Välkomna med er anmälan via länk till vänster.