Kulturverkstad

Tel 0704-840 121
lisen.winborg@hylliepark.se

Music Mind Games

Music Mind Games är ett revolutionerande material som används för att lära ut musikteori på ett lekfullt sätt till barn i alla åldrar. Med roliga spel och övningar introduceras begrepp som rytm, puls, nothöjd, intervall och andra musikaliska grundelement.

På Kulturverkstaden används Music Mind Games inom piano- och fiolundervisningen, där en lektion kan bestå av både spel vid instrumentet och Music Mind Games- övningar på golvet. På så sätt får undervisningen variation med roliga inslag av lek, samtidigt som elevens kunskaper i teori och notläsning utvecklas betydligt snabbare! Men viktigast av allt -metoden uppmuntrar till en tro på varje individs förmåga att utvecklas och förespråkar ett lärande utan press.

Skratt och nyfikenhet är vägen till framgång!

För mer information om Music Mind Games klicka här.

Distansundervisning - januari

HPF Kulturverkstads undervisning sker på distans under januari. Undervisande lärare tar kontakt med sina elever för mer information.

Inställda konserter vår- och hösttermin 2020

Med anledning av rådande omständigheter är vår konsertverksamhet pausad tillsvidare.

Vi finns även i Husie Församlingshem

Vi finns även i Husie Församlingshem. Där erbjuder vi just nu piano- och gitarrundervisning
Välkomna med er anmälan via länk till vänster.