Eva Lotta Larsson

Eva Johansson
Verksamhetsledare
eva.johansson@hylliepark.se

Musik- och kulturkurser samt internationella samarbeten

Kinakurs med tre spår med tre spår

Hyllie Park Folkhögskola driver en 1-årig kurs i Kunming, sydvästra Kina. 8–12 deltagare får under varje läsår prova på livet i Kina. Man väljer mellan tre olika spår; kultur, språk eller diakoni. Tillsammans studerar man asiatiskt tänkande och landets historia samt lär sig grunderna i det kinesiska språket.

Kursen är förlagd till fyra studiecentra: Malmö, Göteborg, Örebro och Ransäter i Värmland (Geijerskolan). På varje studiecenter finns en musikalisk handledare/lärare. Kursen går på halvfart och du kan komplettera med arbete eller studier på halvfart.

Hyllie Park Folkhögskolas Kulturverkstad vänder sig främst till barn och unga som vill utvecklas inom musiken. Verksamheten finansieras genom avgifter från deltagarna och samarbete sker med Studieförbundet Bilda och Riksförbundet Unga Musikanter.

TCG Nordica kulturcentrum ligger mitt i den myllrande staden Kunming, Kina. Här pågår sedan år 2000 verksamhet med utställningar från Skandinavien och Kina/Asien, Artist-in-Residenceutbyten med konstnärer från Sverige och Kina, dansperformance, studiecirklar, filmkvällar och konserter.

Nu är anmälan öppen

Nu är anmälan öppen till alla våra kurser. Gå in på respektive kurs i menyn till vänster för anmälan.

Välkomna med er anmälan!